Velkommen til klinikkens hjemmeside

receptionventevaerelse

 

 

 

 

 

 

Familielægen i Odense drives af Carina og Michael Bukholt som en moderne almen praksis med fokus på traditionelle værdier. 

Vi vægter faglighed, kontinuitet og personlig kontakt til vore patienter højt.

 

 

 

OBS: 

Vi skifter journalsystem. Der kan i den forbindelse være lidt længere ekspeditionstid end vanligt på eksempelvis telefonen og ved receptfornyelser. Vi håber skiftet vil køre med minimal ulempe for vores patienter. Skiftet har ingen konsekvenser for tidligere journaloplysninger etc., idet disse naturligvis overføres sikkert til det nye system. 

Ønsker du at bruge e-mail-konsultation, skal vi bede oprette dig på ny via flg. link (kræver blot nem-id, ikke nødvendigt at kontakte os forinden):

https://patientportal.egclinea.com?id=721

 

INFLUENZAVACCINATION i år fra 1. november. Læs mere om influenzavaccination hér: https://www.ssi.dk/vaccinationer/influenzavaccination

Klinikken er ÅBEN for tilgang af nye patienter.

 

Se åbningstider og telefontid her  

Vesterbro 122 og sporvognsanlæg:

I bil: 

Der er nu parkeringspladser langs huset med tre timers gratis parkering. Alternativt er det muligt at parkere bilen ved Silvan. Husk P-skive uanset hvor du parkerer.

Vi ser frem til det færdige produkt med sporvogn, der stopper umiddelbart foran klinikken. Vejen dertil er imidlertid lang og træg, se mere hér (info opdateres løbende).